Blog

  • Družite se sa nama i na društvenim mrežama!

Časovi bebi plivanja mogu spasiti život vašeg deteta!

Date: септембар 3, 2013 Author: vlada Categories: Blog

Bebi časovi plivanja između ostalog  mogu spasiti i život Vaše bebe. Svako će se složiti da je izuzetno važno da deca nauče da plivaju. Ne samo da je bitno da bebe imaju  zabavne i fenomenalne vežbe, već je ključan moment i spasilačka veština. Sve bolje plivačke škole i klubovi idu korak dalje i u svoje aktivnosti na časovima uključuju i spasilačke aktivnosti,  i sve to naravno kroz zabavu i igru!

Roditelji malih beba  uče  kako da održe svoju bebu sigurno u vodi, kako da se njihova beba pravilno ponaša i kreće pod vodom, kao i pronalaženje najprirodnijeg plivajućeg položaja svoje bebe. Takođe na časovima bebi plivanja možete ih naučiti šta da rade ako je njihovoj bebi  hladno ili je uznemirena. Bebe i deca plivači mogu da nauče napredne lične i spasilačke veštine,  uključujući okretanje u stranu, okretanje na i u vodi, održavanje plovnosti sa i bez pomagala i ponašanje nakon skoka ili pada u vodu.

Dobar instruktor bebi plivanja ne samo da je strastven u sprovođenju bebi časova plivanja kroz igru i zabavu – već stalno zna i ima na umu, da na ovaj način potencijalno može spasiti živote ljudi!

Srdačno Vaš,

Baby Swim Club