Uncategorized

  • Družite se sa nama i na društvenim mrežama!

Dobro došli!

Date: фебруар 10, 2013 Author: tomkarlo Categories: Uncategorized

Nalazite se u klubu koji će pomoći Vašoj deci da bezbrižno i bezbedno nauče da plivaju!

Mi smo mlad klub, Baby Swim Club! Volimo vodu, volimo decu, volimo druženje i plivanje, želimo da kroz prirodan pokret u vodi, pripremimo našu decu za život i “opremimo’’  ih zdravljem.  Aktivno kretanje tela kroz vodu u velikoj meri olakšava psihomotorni razvoj dece, utiče na razvijanje fizičke spremnosti, izdržljivosti, utiče na ravnotežu i koordinaciju pokreta, sa nama deca jedu i spavaju bolje!

Pozitivan odnos deteta prema vodi je prirodan. Kao i dobro obučen dečji instruktor plivanja i roditelji mogu da razvijaju veštine svoje dece za kupanje od ranog uzrasta i da se dete aktivno kreće.

Naši programi i kursevi pažljivo su kreirani za Vas i Vaše dete, kao i uslovi za nesmetano sprovođenje časova  za decu od šest meseci do pet godina. Baby Swim Club se trudi da Vaše slobodno vreme, vreme za mame i tate, vreme koje možete dati sebi i svojoj bebi, što više obogati i na taj način usreći Vaš svet sa novim i lepim trenucima, kroz kupanje i druženje , kako bi  Vašem detetu priuštili svet radosti kretanja, a sve u vezi sa fenomenom i prelepom pojavom vode i zajedničkom uživanju u njoj.

Zadovoljstvo deteta je najvažnije za nas,  i mi Baby Swim Club, se istinski trudimo da budemo što bolji iz dana u dan, da rastemo i prirodno se razvijamo, budemo najbolji, baš kao i Vaše dete! Iskreno se nadamo, da ćemo uz Vašu pomoć to i uspeti.

 

Naš moto je: „Vodi me ka vodi! „