Blog

  • Družite se sa nama i na društvenim mrežama!

Individualna posvećenost i kolektivno zadovoljstvo!

Date: април 16, 2014 Author: vlada Categories: Blog, Vesti

„Bebe u bazenu se prskaju,  skakuću,  kupaju..“  to  je  tek deo naše male,  bazenske himne koju okupljena u krugu deca savršeno prepoznaju već posle prvog treninga u Baby Swim Club-u. Na našu, radost roditelja, koji sa neizmernom pažnjom pratimo njihove  reakcije,  razvoj  motorike  u,  ispostavlja  se,  za  najmlađe  i  najprirodnijem ambijentu,  to  je  više  od  utiska  jer  podjednako,  ako  ne  i  veću  pažnju,  našim mališanima posvećuje instruktor plivanja Vlada.

Individualna  posvećenost  i  kolektivno zadovoljstvo  je  ono što  Baby Swim Club i njegove organizatore čini posebnim. Već prvi časovi otklonili su sumnje u spremnost naših mališana za igre u vodi. Časovi prolaze u stalnoj aktivnosti, spajaju pesmu, igru, učenje. Naš šestomesečni Dimitrije je posle dva treninga oslobodio pokrete ruku i nogu pa je i brčkanje u kadi konačno postalo pravi doživljaj. Nestao je i strah od zarona. Voda? Ko je rekao da je to bauk? Šta nam je pokazao Baby Swim Club? Da nikada nije rano i da nikada nije kasno za plivanje!  Ispostavilo  se  nismo  najmlađi,  ali  smo  daleko  od  starijih  polaznika. Razlikujemo se po broju zubića, ali ne i po želji da osvojimo sva vodena prostranstva i plivamo kao riba u vodi. Dakle, učićemo vredno i ubuduće.

Kako je često informacija najvažnija, zahvaljujemo Jutarnjem programu RTS koji jeimao sluha da afirmiše ovaj, ne tako konkurentan program u našem gradu i omogući nam  da  saznamo,  dođemo  i  uključimo  se  u  časove  plivanja.  Kada  Dimitrije poraste…neka vam sam ispriča kako je prošao kupanjac! Mi ćemo do tada uživati u čistom, toplom bazenu, mnoštvu igračaka, divnom društvu vršnjaka, dobrom prilazu sportskom centru Dorćo, odlično opremljenim svlačionicama, mogućnosti da bake, deke i roditelji prate časove.

Dimitrije i Marijana Terzin