Blog

  • Družite se sa nama i na društvenim mrežama!

Ljubav prema vodi do kraja života!

Date: септембар 19, 2013 Author: vlada Categories: Blog

Najvažnije od svega, jeste da časovi bebi plivanja uvedu ljubav prema vodi do kraja života Vašeg deteta. Voda i dečji bazen treba da budu potpuno bezbedna i nežna aktivnost, tako da i sam redovan dolazak na  časove bebi plivanja daje roditeljima neophodnu podršku, kako bi mogli zajedno sa svojom decom da se opuste i uživaju u nezaboravnom iskustvu.

Dobri instruktori bebi plivanja su obučeni da razumeju potrebe i roditelja i dece, tako da ste sa njima u sigurnim rukama Časovi mogu varirati, kao i raspoloženje dece, pa treba dati vremena da se pronađe prava grupa koja će vam pružiti ono što zaista želite – da li je to samo upoznavanje sa vodom ili želite više progresivan pristup, da li je način i stil rada u grupi dovoljno opušten i zabavan, ili Vam više odgovara formalna i disciplinovana grupa.

Specijalni i napredni časovi bebi plivanja prate jasnu strukturu i progresivan pristup, obično obuhvataju neke delove podvodnog plivanja za Vašu bebu. Međutim, naglasak uvek treba da bude na prijatnoj zabavi roditelja sa njihovim bebama, sa napomenom da bebe ne budu nikada  primorane da urade bilo šta protiv njihove želje i volje. Najbolji časovi bebi plivanja su puni jednostavnih aktivnosti, prepuni pesme i igre, sa nežnim zaronima i jako pažljivo dizajnirani. Pesme i rime pružaju nežnu stimulaciju i one su najefikasniji način da komuniciraju sa Vašom bebom. Ponavljanja su zabavna, umirujuća i promovišu učenje, za bebe i njihove roditelje.

Srdaćno Vaš,

Baby Swim Club