Blog

  • Družite se sa nama i na društvenim mrežama!

Nemojte biti rob predrasuda – probajte da plivate sa vašom bebom. Uživaćete!

Date: јун 15, 2014 Author: vlada Categories: Blog

Ono što je uobičajena aktivnost roditelja u većini Evrope i sveta, kod nas je prihvaćena tek nedavno, sa manje rezerve nego ranije, a čini se u slučaju Baby Swim Club-a i na pravi način, potpuno oslobođenih ovih predrasuda.

Na samom početku bilo je različitih pogleda. Mnogi su govorili da u Srbiji ovakva aktivnost za decu teško može proći. Izgovor je bio da su u Srbij malo konvencionalniji roditelji… i da bebe ne bi trebale da idu u bazen zbog infekcija… razloga je bilo mnogo da nejake samo obeshrabre.

Međutim, naša prva dva člana bile su dve trudnice sa bebama. Od tada je sve drugačije. Danas njihova starija braća, sestre uživaju i igraju se sa novim članovima Baby Swim Club-a.

Vrata predrasuda su zatovorena o čemu govore i mame:

  1. Mihajlova mama – Mihajlo ima 6 meseci i već posle drugog časa je bio oduševljen kako on tako i mama.
  2. Mama Leana – Ovo je njima prvenstveno dobro za fizičku aktivnost. Drugo, oni već poznaju svoje trenere, Jelenu i Vladu. Tako da je ovo za njih kompletan događaj.
  3. Zadovoljna mama – Moja beba nema ni 6 meseci kada je počinjala da dolazi na časove Baby Swim Club-a. Nema neku posebnu reakciju, ali mu voda prija, voli da se brčka, vrti se, prska i naravno posle lepo spava.
  4. Mama Melanie – Mi smo mnogo zadovoljni. Zapravo, pedijatar nam je preporučio da u trećem mesecu idemo na vežbice zbog vrata i stopala. Međutim kako smo termin dobili tek za tri nedelje, mi smo krenuli na bazen i od tada nemamo nikakvih problema.
  5. Galina mama – Posle prvog časa Gala je oduševljena. Ona će tek da napuni sedam meseci. Ona je oduševljenja, sve vreme se smeje, a ja sam zadovoljna kada je ona zadovoljna.

Plivanje i u živanje u fizičkoj aktivnosti pod vodom u Baby Swim Clubu namenjeno je bebama koje su stare od 6 meseci do dve godine. Međutim, često se dešava da bebe imaju i četiri meseca i da po svojoj razvijenosti budu već spremne da se oprobaju u čarima Baby Swim Club-a.

Posle prvog časa koji je besplatan, sami možete zaključiti koliko u vodi možete da uživate i vi i vaša beba.

Vaš Baby Swim Club